Жена Везни  красиви дами, родени под тази зодия, са създадени,

...
Жена Везни  красиви дами, родени под тази зодия, са създадени,
Коментари Харесай

Жена Везни: любовта управлява живота й!

Жена Везни  красиви дами, родени под тази зодия, са основани, с цел да вършат мъжете щастливи и обичани. Това е ярко сърдечно възприятие, което е движещата мощ и амулет на жена Везни.

Жените, родени под този знак, са безусловно основани за обич: мечтаят да срещнат своя принц още от люлката и най-често до 30-годишна възраст съумяват да придобият мощно и сплотено семейство. Около тези рационални и флиртуващи дами постоянно има доста фенове: Везните знаят по какъв начин да очароват, да флиртуват професионално и интуитивно да усещат по какъв начин да се държат в дадена обстановка.

В същото време дамите от тази зодиакална група не се втурват стремително в любовни завършения: те постоянно претеглят всички плюсове и минуси, построяват невъобразими в своята трудност логичен вериги и едвам тогава вземат решение: да позволен този или оня човек в своя живот или не.

Ставайки нечия законна, дамата Везни изцяло се разтваря в брачна половинка си: тя е подготвена да направи всевъзможни жертви, с цел да бъде избраникът й благополучен във всяка секунда от живота си. Много от дамите Везни раждат деца единствено с цел да създадат благополучен мъжа си. Не, несъмнено, това не я прави неприятна майка, даже в противен случай, само че родената под егидата на Везни въпреки всичко обича децата си малко по-малко от този, който й ги дава …

Везните имат доста изкусен темперамент: те интуитивно усещат какво би трябвало да се направи, с цел да има позитивен излаз от обстановката. Везните са идеални създатели и топ мениджъри. Към всяка, даже и най-примитивната работа, тези дами се отнасят с такова страхопочитание и отговорност, че съумяват да трансфорат най-елементарното нещо в неповторимо произведение на изкуството. Именно с това дамите Везни си извоюват водачеството и точно с помощта на този си перфекционизъм и внимание към детайлите дамите от тази зодия бързо се издигат нагоре по кариерната стълбица.

Жената Везни рядко е в неприятно: тя постоянно се пробва да откри точка на баланс, с цел да живее в естетика със себе си. Дори в случай че се случат някои „ провали “ и дамата от този знак внезапно стартира да плаче или да приказва прекалено много (което е изцяло извънредно за представителите на знака в елементарния живот), тогава няма от какво да се страхувате: бурята ще отшуми толкоз бързо, както е почнала. Вероятно в тялото на красивата Везна самата природа има „ специфичен регулатор “, който се грижи  всички минуси да бъдат превърнати в плюсове съвсем неотложно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР